Stellen Sie hochwertige Waren zur Verfügung. KOSTENLOSER Versand >> Über 35€

Återbetalning

Säljarens retur- och återbetalningspolicy:

Annullering

Vi accepterar orderavbeställning innan produkten levereras eller produceras. Om beställningen annulleras får du full återbetalning. Vi kan inte avbryta beställningen om produkten redan har skickats ut.

Returer (om tillämpligt)

Vi accepterar retur av produkter. Kunder har rätt att ansöka om retur inom 14 dagar efter mottagandet av produkten.
För att vara berättigad till retur måste din artikel vara oanvänd och i samma skick som du fick den. Det måste också finnas i originalförpackningen. För att slutföra din retur behöver vi ett kvitto eller ett inköpsbevis. Skicka inte ditt köp tillbaka till tillverkaren.
Kunder debiteras högst en gång för fraktkostnader (detta inkluderar returer); Ingen konsumtionsavgift ska debiteras för retur av en produkt.

Om konsumenten returnerar bör konsumenten vara ansvarig för fraktavgiften. Den specifika avgiften ska baseras på det expressföretag du väljer.

Om de mottagna varorna på grund av våra skäl är skadade eller inte korrekta och konsumenten inte är skyldig att bära fraktavgiften av denna anledning.

Ingen konsumtionsavgift ska debiteras för retur av en produkt.


Återbetalningar (om tillämpligt)

När din retur har mottagits och inspekterats skickar vi ett e-postmeddelande om mottagandet. Vi kommer också att meddela dig om godkännande eller avslag på din återbetalning. Om du godkänns kommer din återbetalning att behandlas och en kredit kommer automatiskt att tillämpas på ditt kreditkort eller din ursprungliga betalningsmetod inom en viss dag.

Sena eller saknade återbetalningar (om tillämpligt)

Om du inte har fått någon återbetalning ännu, kontrollera först ditt bankkonto igen.
Kontakta sedan ditt kreditkortsföretag, det kan ta en stund innan din återbetalning är officiellt bokad. Nästa kontakta din bank. Det tar ofta lite behandlingstid innan en återbetalning bokförs. Om du har gjort allt detta och fortfarande inte har fått din återbetalning, vänligen kontakta oss på embrace-service@outlook.com

Kontakta vår kundtjänst på embrace-service@outlook.com för att få returadressen.